[ad_1]
حمیدرضا تاملی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: در جریان مذاکره با مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اصفهان، از اختصاص این اعتبار خبر داد که برای تامین روشنایی، محوطهسازی، نصب تابلو، احداث ساختمان اداری و آتشنشانی در شهرک صنعتی اردستان و ناحیه صنعتی زواره و مهاباد هزینه خواهد شد.
وی با اشاره به نیاز شهرک صنعتی به آب غیرآشامیدنی، افزود: این شرکت اعلام آمادگی کرده است که همه ظرفیت ۱۴ لیتر در ثانیهای پساب فاضلاب اردستان را خریداری کند و با اداره منابع آب استان وارد مذاکره شوند و ما در نظر داریم قرارداد تحویل ۹ لیتر در ثانیه پساب فاضلاب که با کارخانه فولاد ساوجی بسته شده را فسخ کنیم، زیرا این کارخانه پس از ۱۵ سال هنوز راهاندازی نشده است.
فرماندار اردستان تاکید کرد: سهم آب مذکور باید به شرکت شهرکهای صنعتی واگذار شود و این مهمتر از خرید چاه آب برای این شهرک است.
وی با اشاره به مجزا شدن مدیریت شرکت شهرکهای صنعتی اردستان از نایین، اضافه کرد: مقرر شد یک نیرو به اردستان اختصاص یابد تا به صورت رسمی مشغول به کار شود و برای این شهرک و شهرک صنعتی نطنز یک مدیریت مستقل تعریف و سه روز در اردستان و سه روز در نطنز ارایه خدمت کند.
تاملی در مورد وضعیت معدنهای اردستان نیز اظهار داشت: مشکلهای زیادی در حوزه معدن داریم و یک بینظمی و لجام گسیختگی در کلیه فرآیندهای سرمایهگذاری را شاهد هستیم؛ هر از چند گاهی یک پروانه بهرهبرداری از سوی استان صادر میشود و این شرایط خوبی نیست.
وی تصریح کرد: از ادارهکل صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان درخواست کردیم تکلیف پهنههای بلوکه شده و معطل مانده معدنی شهرستان به ویژه شرکت مس طلای اردستان که مشکلهای زیادی برای استان و در سطح ملی به وجود آورده را مشخص کند.
فرماندار اردستان در مورد منطقه حفاظت شده کهیاز و ایرادهایی که به نقشه بخش صنعتی آن از سوی مراجع نظارتی وارد شده بود، گفت: در دیدار با رییس سازمان بازرسی استان اصفهان همراه با نماینده مجلس، مقرر شد در هفته آینده نشست مشترکی داشته باشیم و آخرین تغییراتی که پیشبینی شده و بنا بود ۷۰۰ هکتار سازمان محیط زیست اقدام کند و ۱۳ هزار هکتاری که میخواهد اضافه کند را ببینیم.
وی افزود: تغییراتی در نقشه ارسالی به تهران به وجود آمده و دخل و تصرفهایی در آن صورت گرفته است که باید دوباره مورد بررسی قرار گیرد تا دغدغه شهرستان برطرف شود.
تاملی بیان کرد: با وجود مشکلهای فراوان اقتصادی کشور، خوشبختانه در شهرستان یک حرکت رو به جلو مشاهده میشود و در این راستا مذاکرههایی با سازمان اقتصادی کوثر برای فراوری طلا در منطقه کهیاز داشتهایم که برای اقتصاد شهرستان مفید خواهد بود.
وی به فعال شدن گاوداری پنج هزار راسی یاقوت کویر اشاره کرد و ادامه داد: با پیگیریهای صورت گرفته و توافق بنیاد تعاون ناجا و بنیاد مستضعفان برای اجاره این مجموعه، قرار شد هفته آینده ۵۰۰ راس گوساله گوشتی وارد اردستان شود و در پنج ماه این تعداد به پنج هزار راس برسد.
به گفته فرماندار اردستان، بر این اساس در مجموع هفت هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری صورت گیرد که نقش موثری در رونق اقتصاد منطقه خواهد داشت.
وی اضافه کرد: کارهای بسیار خوبی در حوزه رونق تولید و اقتصاد انجام شده است اما مسوولان باید همچنان با برطرف کردن مانعهای پیش روی سرمایهگذاران، بخشی از سختی کار آنها را برطرف کنند.
۵۱ واحد تولیدی و صنعتی فعال و نیمه فعال در شهرستان اردستان وجود دارد و ۶۴ فقره پروانه تاسیس با پیشرفت ۹۵ درصد تا کنون صادر شده و در حوزه معدن نیز تا کنون ۷۳ پروانه بهرهبرداری صادر شده و ۵۷ معدن فعال در منطقه در حال حاضر فعال است.
شهرستان اردستان با جمعیت بیش از ۴۲ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۱۱۸ کیلومتری شمال شرقی اصفهان قرار دارد.
[ad_2]
Source link