[ad_1]
محمدرضا خلف باغی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در این سامانه مجوزها با هدف کاهش فرآیندهای اداری و شفاف شدن روند صدور پروانهها، مجوزها و تسهیل در صدور آنها انجام میشود.
وی اظهار کرد: در راستای حذف استعلام و رفع موانع ، زمان صدور پروانه کشاورزی به طور متوسط از ۱۵۰ روز به ۲۰ روز کاهش یافته است.
خلف باغی با اشاره به آمادگی چهار هزار و ۲۵۵ نفر برای سرمایهگذاری در بخش کشاورزی استان تصریح کرد: این نهاد یک سازمان عضو محور و همچنین بهرهبردار محور است.
وی خاطر نشان کرد: این سازمان دارای چهار عضو حقیقی و حقوقی است، البته به ۵۰۰ نفر آنها به صورت پاره وقت کار واگذار می کند.
وی از رشد ۲۲۷ درصد تعداد صدور پروانه گلخانهها و رشد ۲۳۳ درصد به لحاظ وسعت پروانههای بهرهبرداری امسال خبر داد و گفت: در بخش دامپروری نیز با تسهیل امور شاهد رشد ۱۳۸ درصد هستیم.
خلف باغی خاطرنشان کرد: استان یزد در بخش کشاورزی به هیچ وجه توسعه کشت ندارد بلکه تغییر نوع کشت یا تغییر کاربری دارد به عبارتی با جایگزینی کشتهای گلخانهای به جای سنتی، از محل صرفهجویی آبهای مصرفی در بخش توسعه دامپروری بهره گرفته میشود.
رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی یزد با بیان اینکه کشاورزی جزولاینکف حیات استان صنعتی یزد است، اظهار کرد: با وجود شرایط کرونایی حاکم بر استان در سال جاری، طی چهار ماهه امسال با رشد بالایی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، شاهد صدور ۶۴۱ مجوز در بخش کشاورزی هستیم.
خلفباغی تصریح کرد :با افزوده شدن هشت هکتار به اراضی گلخانهای در سال جاری، استان یزد را از نظر صدور پروانه بهره برداری کشتهای گلخانهای در جایگاه نخست کشور قرار دارد.
این مسوول با تاکید بر ارائه آموزش نیروهای بومی و تامین زیرساختهای مناسب برای کار در محیطهایی مانند گلخانهها، گفت: یکی از مشکلات موجود در بخش کشاورزی کشورمان وجود نگاه مالکانه است به عبارتی تصور اشتباهی مبنی بر این که تولیدکننده باید صاحب آب و خاک باشد در حالی که تولیدکننده باید صاحب دانش و تخصص باشد لذا در همین راستا به ۱۵ نفر از فارغالتحصیلان برای اجاره گلخانه تسهیلات اعطا شده است.
از ۱۱۴ هزار هکتار اراضی قابل کشت استان یزد ۳۳ هزار و ۱۵۱ هکتار ( ۲۹ درصد) زراعی و ۸۱ هزار و ۱۶۴ هکتار ( ۷۱درصد) به کشت محصولات باغی اختصاص دارد.
[ad_2]
Source link