[ad_1]
منوچهر ورناصری جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اعضای شعب، عوامل اجرایی، نظارتی و حفاظت با آمادگی کامل و همراه و همدل، برگزاری انتخابات را مدیریت میکنند.
وی افزود: در تمام شعب، یک کارشناس بهداشتی نیز حضور دارد و ماسک و مواد ضدعفونی موجود است.
ورناصری بیان کرد: انتخابات با ۷۸ شعبه و یک هزار و ۷۰۰ نفر دست اندارکارانتخابات شامل عوامل اجرایی، نظارت، بازرسی و حفاظت در حال برگزاری است و حدود ۶۶ هزار نفر واجد شرایط رای دادن در شهرستان باوی هستند.
فرماندار شهرستان باوی گفت: معمولا در نوبت صبح استقبال کمتراست اما از مردم انتظار داریم در ساعات اولیه در پای صندوقهای رای حاضر شوند و احتمالا تمدید نشود چون تاکنون دستورالعملی در این خصوص ابلاغ نشده است.
با توجه به همه گیری ویروس کرونا، مرحله دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، مشمول پروتکلهای بهداشتی است. در این مرحله، توزیع اقلام انتخاباتی همچون جزوه و تراکت و راهاندازی ستادهای انتخابات و کارناوال ممنوع است و تبلیغات انتخاباتی به صورت مجازی یا تبلیغات شهری و یا پخش سخنرانی در صدا و سیما انجام میشود.
مرحله دوم انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی قرار بود ۲۹ فروردین ۱۳۹۹ برگزار شود که به دلیل شیوع ویروس کرونا و خطرات ناشی از پیامدهای آن به ۲۱ شهریور موکول شد.
دور نخست انتخابات مجلس یازدهم، دوم اسفند ۹۸ و یک روز بعد از اعلام خطر شیوع ویروس کرونا در کشور برگزار شد.
خوزستان دارای ۱۸ کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی است که غیر از یک نماینده در حوزه انتخابیه اهواز، همه نمایندهها در مرحله اول مشخص شدند.
حوزه انتخابیه اهواز، باوی، حمیدیه و کارون سه کرسی نمایندگی در مجلس دارد که در مرحله نخست انتخابات که در دوم اسفند ماه برگزار شد، سید کریم حسینی و مجتبی یوسفی به عنوان نماینده راهی مجلس یازدهم شدند و شبیب جویجری و احمد سراج ۲ نامزد دیگر به مرحله دوم انتخابات راه یافتند.
[ad_2]
Source link